Undervisning

Kurser for uddannede frisør-assistenter

Trænger du eller dine ansatte til at udvikle jer og lære nye måder at klippe eller farve på? Katrine Bjerring tilbyder kurser for frisører i hele Danmark. Hun underviser i flere klippe- og farveteknikker til både damer og herrer. Katrine har lang erfaring med at undervise. Både fra frisørskolen i Kolding, fra sit arbejde i de to saloner og fra freelancearbejde. Hun bliver selv løbende uddannet hos Vidal Sassoon. 

Katrine laver hver sæson en ny salonvenlig kollektion af tidens hår og trends, så det du lærer på hendes kurser kan bruges direkte i dit daglige arbejde. Katrine kan komme hos jer og sætte fokus på netop det i ønsker, eller I kan få undervisning i Passion by Bjerrings salon i Brejning. Der er otte arbejdspladser i salonen, og undervisningen kan foregå på et tidspunkt, der passer jer.

På grund af corona-krisen er kurset nedenfor udskudt til efteråret. Du kan derfor stadig nå at få en plads ved at kontakte Katrine

Priser

Ønsker du at booke undervisning i egen salon er prisen 10.000 kr. for max 8 deltagere. Dagskursus i Passion by Bjerrings salon i Brejning koster 3500 kr. pr. deltager. Der gives en rabat på 10 procent ved minimum tre deltagere. For yderligere information eller for at booke kontakt Katrine Bjerring på katrine@passionbybjerring.dk. Hvis du ønsker en personlig snak, så skriv dit tlf. nr. i en mail, så ringer Katrine dig op, når hun har tid.

Elevundervisning

Vil du gerne have din elev til at tjene penge i salonen og blive bedre til at klippe, men har du ikke selv tiden til at arbejde med det? Katrine Bjerring tilbyder kurser for frisørelever på alle niveauer i læretiden.

Alle regler omkring elev-undervisning bliver overholdt. Katrine har stor erfaring med undervisning, og har samarbejde med dansk frisør- og kosmetikerforbundet. Katrine Bjerring bliver selv løbende videreuddannet hos Vidal Sassoon, og laver hvert år en salonvenlig forårs- og efterårskollektion ligesom hun arbejder freelance som tekniker for firmaet Cosmobell.

Kurser i dametrends

3 dages kursus, hvor der vil blive demonstreret dameklip og nye farveteknikker. 8 timers kursus per dag – en times frokost. Undervisning på små hold med 8 elever. Hands on hvor eleverne selv skal finde modeller. Salg og vejledning. Konsultation: Hvordan tager man snakken med kunderne og vejleder dem bedst.

Pris – 5500 kr. excl. mad og overnatning.

Kurser i herretrends​

3 dages kursus, hvor der vil være demoer i herreklip, skæg og frihånd med maskinen. 8 timers kursus per dag – en times frokost. Undervisning på små hold med 8 elever. Hands on hvor eleverne selv skal finde modeller. Vi vil komme ind på salg og vejledning. Konsultation: Hvordan tager man snakken med kunderne og vejleder dem bedst.

Pris – 5500 kr. excl. mad og overnatning.​

Overnatning

Der er mulighed for overnatning på hotellet Comwell Kellers Park. Hvis I booker gennem mit navn, (Passion by Bjerring) kan eleverne få et værelse med morgenmad til 550 kr. per nat, hvis de deler værelse to og to. Der vil være mulighed for at bruge hotellets spa-faciliteter om aftenen efter endt undervisning. Vi anbefaler, at man bor på hotellet, da en stor del af kurset er udveksling af erfaringer med de andre elever. For at booke eller få mere at vide kontakt Katrine på katrine@passionbybjerring.dk – hvis du ønsker en snak, så skriv dit tlf. i en mail, så ringer Katrine dig op, når hun har tid.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.