Junior stylist

Thomas Lund

Thomas er 2. års elev, og følger primært Katrine. Han er oftest i salonen i Brejning, men er hver fredag i Børkop. Thomas er ivrig efter at lære alt om hår, farvning og klipning, og har allerede været på kursus. Han klipper mænd, kvinder og børn  og laver farvebehandlinger, og han gør alt hvad han kan, for at man føler sig tryg, når man sætter sig i stolen hos ham. Du får 30 % rabat på klip og reflekser hos Thomas, og der er altid en uddannet assistent med på sidelinjen.

Det er sjovt at klippe

21-årige Thomas Lund er senest ankomne elev hos Passion by Bjerring, hvor han skal være i lære de kommende fire år. Thomas stammer fra Skjern-området, og det var faktisk hans frisør derhjemme, der i første omgang blev ved at sige, at han da skulle gå efter en karriere som frisør. Det var dog først da Thomas aftjente sin værnepligt, at han selv blev lun på den ide. 

– Jeg klippede mange af mine kammerater, og jeg syntes faktisk det var rigtig sjovt, så der røg tankerne om at blive tømrer eller andre ting mere i baggrunden, siger Thomas, der stadig synes det er sjovt at klippe.

Egen frisør hjalp med læreplads ​

Det var faktisk også hans egen frisør der endte med at hjælpe ham med at finde en lærerplads via sit netværk, da Thomas var flyttet til Fredericia og tog den endelige beslutning. Derfor endte han i Børkop/Brejning hos Passion by Bjerring, og det har han ikke fortrudt. 

– Jeg kan godt fornemme, at jeg får lov til meget her, og det er dejligt, at få fingrene i det hele. Jeg troede faktisk, at jeg i starten mest skulle lave kaffe og vaske op, siger Thomas, der allerede har fået lov at prøve at farve hår, og så småt også er begyndt at klippe herre-modeller. 

Den nye elev har ikke tidligere haft jobs, hvor han havde kundekontakt, og det er en spændende udfordring, synes han. Thomas er en energisk person og lidt af en humørbombe, der i første omgang glæder sig til at koncentrere sig om herrehjørnet med skæg og herrehår. Og da han er vokset op med to søstre og en bror, så er han ikke helt uvant med at omgås kvinder og befinder sig derfor fint hos Passion by Bjerring, hvor han er den eneste mandlige ansatte. Thomas bor i Fredericia, hvor han blandt andet bruger sin fritid på kæresten, computerspil og badminton.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.