Bestyrer - Top stylist - pt. sygemeldt i sin graviditet.

Sara Khoushabeh

Sara er uddannet med den 4 -årige frisør uddannelse i 2015 her i Passion by Bjerring og bestod med ROS. Sara er en glad og kreativ pige, som elsker frisørfaget. Sara er ekstra kvalificeret i herrehår og skæg og er med i en klub, hvor de “nørder” i herrehår. Hun har deltaget i en del kurser og ved, hvad der skal til for,at opnå det bedste resultat. Sæt dig trygt i stolen ved Sara, og du vil blive forkælet. Sara har ansvaret for salonen i Brejning, når Katrine ikke er til stede.

Kunderne er mit visitkort

Sara Khoushabeh manglede bare 9 måneder af sin læretid, da hun blev ansat hos Passion by Bjerring i marts 2015. Nu er hun færdiguddannet, og siden efteråret 2017 har hun stået i spidsen for Passion by Bjerrings salon i Brejning, hvor hun kommer fra. 

– Jeg har altid gerne ville være frisør. Alle mine dukker var skaldede, og jeg havde tegnet tatoveringer på dem, siger Sara, der faktisk var teenager, før hun selv var ved frisør første gang. 

– Jeg tror, at Katrine var den første frisør, der klippede mig. Indtil da blev jeg bare klippet af min mor.

Hende med tatoveringerne

Selvom hun vidste, at hun ville være frisør, gik der dog nogle år, før det blev en realitet. Efter at have taget grundforløbet til frisør, kunne hun ikke få en praktikplads og måtte ud og arbejde nogle år, før hun kunne forfølge drømmen. 

– Jeg var til flere samtaler, men jeg var kun 16 år, og frisørerne mente, at jeg var for ung, siger Sara, der godt kan lide den kreative del af frisørfaget og også nyder kontakten med kunderne. Hun har selv mest haft kort og vildt hår – gerne i mange forskellige farver, og kombineret med de mange tatoveringer, så har det virket en smule skræmmende på nogle kunder. –

 Engang sagde en dreng til sin mor, at han ikke ville klippes af hende rockeren, siger Sara, der trods tatoveringerne er blevet en populær frisør hos Passion by Bjerring. Kunderne har fundet ud af, at hun ikke kun laver vildt hår. Hun er god til at se og foreslå noget, der klæder kunden. 

– Når jeg sender kunderne ud ad døren, så er de jo mit visitkort, så jeg kunne ikke finde på at sende noget grimt ud ad døren. Hvis en kunde foreslår noget, jeg ikke kan lide, eller ikke mener vil klæde dem, så prøver jeg med min professionalisme at foreslå noget andet, siger Sara.

Både kvinder og mænd

Sara Karimi Johansen er Passion by Bjerrings ekspert i mandehår og skæg. Hun tager med på shows og laver fedt mandehår. Men det betyder ikke, at Sara ikke også holder af at klippe kvinder og børn. 

– Jeg har det sådan, at hvis jeg virkelig er god til noget, så vil jeg gerne bruge noget af min fritid på at blive endnu bedre, så jeg er med i en klub for frisører, der har særligt fokus på herrer. Men jeg synes gode arbejdsdage er dem, hvor man laver lidt ad hvert, så jeg stopper ikke med at klippe kvinder og børn, siger Sara. 

Hun passer perfekt ind hos Passion by Bjerring, hvor der er stort fokus på uddannelse og udvikling. 

– Jeg er panisk angst for at gå i stå. Og kunderne synes jo også, at det er fedt, at vi fornyr os. Jeg spørger meget sjældent en kunde, om vi bare skal gøre som vi plejer. Så lukker man jo døren for, at der kan ske noget nyt. Det er også med til at gøre mit arbejde spændende, at det ikke bare er det samme hele tiden.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.