Junior stylist

Rikke Damm Brøndum

Rikke er ny elev, men en lidt anderledes elev, da hun allerede har den 1-årige private frisøruddannelse samt 10 års praktisk erfaring fra frisørfaget. Derfor får hun flere skoleophold på kortere tid end andre elever. Rikke har en stor faglig nysgerrighed og et stort engagment. Hun går ikke kun op i at klippe og farve dit hår, men også i at finde din stil og den optimale fremtoning. Hun er vild med de helt store forandringer, men elsker også at fordybe sig i klassiske stilarter og teknikker. Rikke er en ærlig og kreativ frisør med masse af humor og omsorg, så du går også fra salonen i bedre humør end da du kom. Rikke har også en makeupartist-uddannelse og kan derfor også klare makeuppen. Rikke er fra 1. januar 2019 fast i salonen i Børkop.

Du skal gå herfra i bedre humør

Rikke Damm Brøndum bor i Børkop med sin mand Anders og deres tre drenge. Hun er en lidt anderledes elev hos Passion by Bjerring, da hun trods titlen som elev har 10 års erfaring fra frisørfaget. Det betyder også, at hun skal mere på skole end vores andre elever, da hun tager den 4-årige uddannelse på kun to år. Rikke har i sin tid taget den 1-årige frisøruddannelse og har arbejdet i både Vejle og i Prag, hvor hun har boet tre år med sin familie. I Prag tog hun også en uddannelse som makeupartist, så hun er klar til at lægge bryllupsmakeuppen.

Omsorg og humor​

Rikke er vild med at lave de helt store forandringer samt store opsætninger til bryllupper og konfirmationer, men hun kan også lide at fordybe sig i klassiske stilarter og teknikker. 

– Det er vigtigt for mig, at kunden går herfra glad og med ny energi, men det er også vigtigt, at man også er tilfreds med håret tre dage efter, når man har vasket det, og selv skal sætte det, siger hun. Rikke er en smilende pige, der bruger sin humor i hverdagen 

– både hjemme, hvor huset ofte er fuldt af gæster, og i salonen. 

– Kunden skal helst gå fra salonen i bedre humør, end da han eller hun kom, siger Rikke.

Bedste sted i byen​

Når hun ikke står med saksen i hånden i salonen eller er på skole for at lære nyt, så nyder hun livet derhjemme med mand, børn og venner og familie. Hun elsker at se tv 

– serier, film osv, men skaber også selv store malerier for at udleve sin kreative side. 

Rikke vil fra 1. januar 2019 være i salonen i Børkop, og det er helt bevidst, at hun har søgt at blive elev hos Katrine i Passion by Bjerring. 

– Det er det bedste sted i byen, og så synes jeg, det siger meget om et sted, at de ansatte bliver her længe. 

Katrine og salonen er udadvendt og bruger de sociale medier meget, den er trendsættende, og så er der en masse kollegaer at sparre med, siger Rikke.

Rikke Damm Brøndum har trods sin status som elev stor praktisk erfaring som frisør og makeupartist, så man kan trygt sætte sig i stolen hos hende. Hun udfører allerede de fleste klipninger og behandlinger. Rikke er primært i salonen i Børkop.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.