Top stylist - bestyrer Børkop

Pernille Hedegaard

Pernille er udlært hos Passion by Bjerring og sluttede af med en flot bronzemedalje ved sin afsluttende svendeprøve i 2018. Hun er en dygtig frisør, der gerne hele tiden vil udvikle sig, og du kan roligt sætte dig i stolen hos Pernille. Du vil helt sikkert gå fra salonen med lækkert hår. Pernille har 3-4 måneder arbejdet på Fredericia Teaters opsætning af Tarzan i København, men er nu tilbage på fuld tid i salonen i Børkop, hvor hun er bestyrer mens Nicoline er på barsel. 

Går målrettet efter at udvikle sig

Pernille Vestbo Hedegaard har selv taget ansvaret for, at blive så dygtig som overhovedet muligt. Da hun var kørt fast på sin første praktikplads, kontaktede hun selv Katrine Bjerring og spurgte, om hun måtte fortsætte sin læretid hos Passion by Bjerring. Og det lykkedes hende at blive rigtig dygtig. I november 2018 bestod hun sin svendeprøve med en flot bronzemedalje og nogle virkelig flotte klipninger og en smuk opsætning. 

– Jeg har altid været sådan en, der satte hår på mine veninder, og jeg kender Katrine. Det var faktisk hende, der inspirerede mig til at blive frisør, så da jeg følte, at jeg trængte til nye udfordringer for at blive bedre, så kontaktede jeg hende, siger Pernille.

Trives med nyt

Hun vidste derfor, at Katrine går meget op i at hendes personale trives og udvikler sig. Pernille bor i Horsens med sin kæreste, og hun har ikke fortrudt, at hun gik efter drømmen om at blive frisør efter endt handelsskoleeksamen. 

– Jeg kan godt lide, at der er så mange måder man kan gøre tingene på. At man kan være så kreativ, og jeg nyder virkelig at prøve mig selv af, og prøve nye teknikker. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.