Top stylist

Pernille Hedegaard

Pernille er uddannet hos Passion by Bjerring og bestod sin svendeprøve med en flot bronzemedalje. Hun er en glad pige, der er vild med at prøve nye teknikker. Pernille er vellidt af kunderne, og det forstår vi godt. Hun arbejder målrettet mod det, hun gerne vil, og er meget perfektionistisk, og det gør hende til en dygtig frisør. Du kan trygt sætte dig i stolen hos Pernille – du vil gå fra salonen med lækkert hår. Pernille er fast i salonen i Brejning.

Går målrettet efter at udvikle sig

Pernille Vestbo Hedegaard har selv taget ansvaret for, at blive så dygtig som overhovedet muligt. Da hun var kørt fast på sin første praktikplads, kontaktede hun selv Katrine Bjerring og spurgte, om hun måtte fortsætte sin læretid hos Passion by Bjerring. Og det lykkedes hende at blive rigtig dygtig. I november 2018 bestod hun sin svendeprøve med en flot bronzemedalje og nogle virkelig flotte klipninger og en smuk opsætning. 

– Jeg har altid været sådan en, der satte hår på mine veninder, og jeg kender Katrine. Det var faktisk hende, der inspirerede mig til at blive frisør, så da jeg følte, at jeg trængte til nye udfordringer for at blive bedre, så kontaktede jeg hende, siger Pernille.

Trives med nyt

Hun vidste derfor, at Katrine går meget op i at hendes personale trives og udvikler sig. Pernille bor i Horsens med sin kæreste, og hun har ikke fortrudt, at hun gik efter drømmen om at blive frisør efter endt handelsskoleeksamen. 

– Jeg kan godt lide, at der er så mange måder man kan gøre tingene på. At man kan være så kreativ, og jeg nyder virkelig at prøve mig selv af, og prøve nye teknikker.