Top stylist og bestyrer

Nicoline Mortensen

Nicoline har arbejdet hos Katrine siden 2012 – hun var den første uddannede frisør Katrine ansatte, og det samarbejde har blomstret lige siden. Nicoline har den 4 årige frisøruddannelse, og har sideløbende suppleret med masterclass kurser. Du vil få en faglig og kvalitetsbevist behandling, når Nicoline har dig i stolen. Nicoline er en glad og smilende pige, der ønsker at alle har det rart. Nicoline har ansvaret i salonen, når Katrine ikke er til stede.

Jeg er en reflekspige​

Nicoline Mortensen blev som den første medarbejder ansat af Katrine Bjerring, der efter kort tid som selvstændig med Passion by Bjerring havde brug for hjælp til at nå at forkæle de mange kunder. Det var på en ferie, at Nicoline så jobopslaget på Facebook. 

– Jeg synes det er fedt, at jeg har været her så længe, at Katrine giver så meget ansvar fra sig, siger Nicoline, der som flere af sine kollegaer aldrig har været i tvivl om, at hun skulle være frisør.

Klippede skolekammeraterne ​

Det har aldrig sagt mig ret meget at gå i skole, men jeg kan godt lide at bruge mine hænder og er meget udadvendt, siger Nicoline Mortensen, der allerede på sin efterskole klippede de andre elever. 

– Det var bare med en saks fra Matas, men de kom da igen, så det kan ikke have været helt slemt, smiler hun. Nicoline er salonens ekspert i reflekser, og hun elsker det, selvom det er et langsommeligt arbejde. 

– Jeg er en reflekspige. Jeg elsker bare at lave reflekser i langt hår. Man bruger så lang tid på det, så det er fedt at se, at det bliver så flot bagefter, siger Nicoline. Hun nyder det udadvendte arbejde som frisør i en salon, hvor hun selv mener, at hun har verdens bedste kollegaer. 

– Vi er det bedste team. Jeg synes, det er fedt at have været en del af den udvikling vi har været igennem. Jeg kan lide at være med til at uddanne elever, og de kan jo også lære os noget, når de kommer tilbage fra skole, for der sker så meget nyt på frisørområdet, at det jeg lærte, da jeg var elev allerede kan være forældet, siger Nicoline.

Kurser og nye idéer​

Hun sætter stor pris på at have en arbejdsgiver, der konstant har fokus på udvikling af sig selv og medarbejderne. 

– Vi får lov til noget – og kommer på mange kurser. 

Vi har været i London, og Katrine laver også sine egne kurser, hvis hun tænker, at der er noget, vi lige skal have fokus på. Jeg synes, det er fedt, at jeg ikke bare har et job fra 9 til 17. 

– havde jeg det, så tror jeg, at jeg ville komme til at kede mig, siger Nicoline Mortensen, der har ansvaret for salonen i Børkop, når Katrine ikke er til stede.

Hun er ikke i tvivl om, at også kunderne får noget ud af, at der er så stor fokus på udvikling af medarbejderne hos PARK by PASSION. Lige nu går Nicoline op i at lave extensions, og det ville hun gerne gøre endnu mere. Desværre er der ikke ret mange kunder, der bestiller “mere hår” på den måde, men det er også dyrt, da kvaliteten af det hår, der bliver sat i, skal være i orden. -Det hår, vi bruger, er dyrt, men så holder det også bedre, siger Nicoline Mortensen.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.