Top stylist

Natja Thygesen

Natja er uddannet hos Passion by Bjerring og bestod i november 2019 sin svendeprøve med bronzemedalje, hvilket vi er meget stolte af. Natja blev belønnet for flot arbejde med  salonvenlige frisurer, og hun arbejder også i salonen hårdt for at få flotte resultater.

Natja er en sød og smilende pige fra lokalområdet. Hun er salonens energibundt, der elsker at have travlt, og udvikle sig, og hun er altid klar på at lave noget lækkert hår. Natja er særlig vild med at lave reflekser, babylights og andre farveforvandlinger. Blandt andet er hun vores ekspert i balayage.

Det bedste er kontakten med kunderne​

Natja Thygesen er uddannet  hos Passion by Bjerring og bestod svendeprøven med en flot bronzemedalje samt en særlig pris fra Hansenberg som bedste elev.  At hun endte med en frisørsaks i hånden er ikke så overraskende.

-Det har jeg egentlig altid drømt om. Da jeg var lille, sad jeg og klippede min morfars græs med en saks, smiler hun. Hun fik ikke lov at klippe sin mor og veninderne, men de fik flettet håret og sat det på alle mulige måder, så da folkeskolen var overstået bekræftede en prøvepraktik i en salon Natja i, at det var i frisørfaget hendes fremtid lå.

Fra lokalområdet

Natja er vild med frisørfaget. Hun er en glad og smilende pige, så kunderne møder altid et positivt ansigt, når de sætter sig i stolen hos hende. Hun er født og opvokset i Smidstrup, og der er da også både familiemedlemmer, venner og veninder, der kommer som kunder hos hende i salonen, men hendes flid og dygtighed har også givet hende mange andre kunder. 

– Det bedste er kontakten med kunderne, og så er der altid udfordringer. Der er ikke et hår, der er ens. Folk har forskelllige hvivler, man skal tage hensyn til, og skægarbejdet er også en sjov udfordring, siger hun. Hun nyder, når kunderne er åbne for ideer. 

Fortsætter som udlært

Natja er grundig med sit arbejde og hun er vild med at have så mange dygtige kollegaer.  

-Det er fedt, at her bliver stillet høje krav.

Før var det kollegaerne, der skulle hjælpe Natja med at lære, men nu er hun selv en af dem, der hjælper de nye elever og tjekker deres klipninger.  

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.