Junior stylist

Natja Thygesen

Natja er 4.års elev og er godt igang med frisørfaget. Hun er en sød og smilende pige fra lokalområdet. Natja er vild med at udvikle sig og er altid klar på at lave noget lækkert hår. Hun nyder at klippe børn, og er rigtig god til at give dem en god oplevelse. Ligesom hos de andre elever er der rabat, hvis man bestiller tid hos Natja.

Det bedste er kontakten med kunderne​

Nadja Thygesen er 4. års elev hos Passion by Bjerring, og udfører efterhånden stort set alle behandlinger i salonen. At hun endte med en frisørsaks i hånden er ikke så overraskende. -Det har jeg egentlig altid drømt om. Da jeg var lille, sad jeg og klippede min morfars græs med en saks, smiler hun. Hun fik ikke lov at klippe sin mor og veninderne, men de fik flettet håret og sat det på alle mulige måder, så da folkeskolen var overstået bekræftede en prøvepraktik i en salon Natja i, at det var i frisørfaget hendes fremtid lå.

Fra lokalområdet

Natja er vild med frisørfaget. Hun er en glad og smilende pige, så kunderne møder altid et positivt ansigt, når de sætter sig i stolen hos hende. Hun er født og opvokset i Smidstrup, hvor hun stadig bor, og der er da også både familiemedlemmer, venner og veninder, der kommer som kunder hos hende i salonen eller stiller op, når hun har brug for modeller. 

– Det bedste er kontakten med kunderne, og jeg kan rigtig godt lide herrearbejdet, fordi det er svært. Der er ikke et hår, der er ens. Folk har forskelllige hvivler, man skal tage hensyn til, og skægarbejdet er også en sjov udfordring, siger hun. Herrerne er også ofte åbne for ideer, så der er masser af muligheder for den unge elev.

Drømmer om udlandet

Natja arbejder for det meste i salonen i Børkop, hvor hun er faldet godt til. Hun nyder at arbejde et sted, hvor der er mange frisører, der kan lære fra sig.

-Det er fedt, at der er flere at lære fra her. Der bliver stillet høje krav, og jeg kan få mange råd, og vælge, det, der fungerer for mig.

Natja drømmer stort, og når hun er færdig med sin uddannelse som frisør, så vil hun gerne ud i verden og suge mere til sig. Allerhelst der, hvor hårmoden ofte opstår.

– Min store drøm er at komme til London og arbejde i en salon der i et år, siger hun.

Som elev skal Natja Thygesen stadig øve sig i mange ting. Blandt andet opsætninger.

Her er det Mathilde Christiansen, der lægger hår til en opsætning i salonen i Brejning. Natja er for det meste i salonen i Børkop.