Assistent

Natja Thygesen

Natja bestod i november 2019 sin svendeprøve med bronzemedalje, hvilket vi er meget stolte af. Natja blev belønnet for flot arbejde med  salonvenlige frisurer, og hun arbejder også i salonen hårdt for at få flotte resultater.

Natja er en sød og smilende pige fra lokalområdet. Hun er vild med at udvikle sig og er altid klar på at lave noget lækkert hår. Hun nyder at klippe børn, og er rigtig god til at give dem en god oplevelse. 

Det bedste er kontakten med kunderne​

Nadja Thygesen er uddannet  hos Passion by Bjerring og bestod svendeprøven med en flot bronzemedalje.  At hun endte med en frisørsaks i hånden er ikke så overraskende. -Det har jeg egentlig altid drømt om. Da jeg var lille, sad jeg og klippede min morfars græs med en saks, smiler hun. Hun fik ikke lov at klippe sin mor og veninderne, men de fik flettet håret og sat det på alle mulige måder, så da folkeskolen var overstået bekræftede en prøvepraktik i en salon Natja i, at det var i frisørfaget hendes fremtid lå.

Fra lokalområdet

Natja er vild med frisørfaget. Hun er en glad og smilende pige, så kunderne møder altid et positivt ansigt, når de sætter sig i stolen hos hende. Hun er født og opvokset i Smidstrup, og der er da også både familiemedlemmer, venner og veninder, der kommer som kunder hos hende i salonen eller stiller op, når hun har brug for modeller. 

– Det bedste er kontakten med kunderne, og jeg kan rigtig godt lide herrearbejdet, fordi det er svært. Der er ikke et hår, der er ens. Folk har forskelllige hvivler, man skal tage hensyn til, og skægarbejdet er også en sjov udfordring, siger hun. Herrerne er også ofte åbne for ideer, så der er masser af muligheder for den unge frisør.

Drømmer om udlandet

Natja arbejder for det meste i salonen i Børkop, hvor hun er faldet godt til. Hun nyder at arbejde et sted, hvor hun er en del af en større personalegruppe der kan sparre med hinanden. 

-Det er fedt, at her bliver stillet høje krav.

Natja drømmer stort, og vil gerne på et tidspunkt ud i verden og suge mere til sig. Allerhelst der, hvor hårmoden ofte opstår.

– Min store drøm er at komme til London og arbejde i en salon der i et år, siger hun. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.