Junior stylist

Luna Dyveke Lindegaard

Luna er vores nyeste elev, og hun er allerede godt i gang i begge saloner. Luna er 23 år gammel og stammer fra Frederica. Luna er en smilende pige, der går op i detaljer, velvære og pynt. Hun er ivrig efter at lære alt indenfor frisørfaget, og har du lyst til at sidde model hos Luna, så kan du ringe og høre, om hun har brug for modeller. 

Har fundet den rette hylde

Det har taget Luna Dyveke Lindegaard noget tid at finde ud af, indenfor hvilken branche, hun kunne få brugt de ting hun holder af at lave. Men hun er overbevist om, at hun med en frisørelevplads hos Passion by Bjerring endelig har fundet det rette. 

Jeg elsker at være kreativ og arbejde i detaljer, og så går jeg op i velvære og pynt, og det kan jeg altsammen bruge her, siger Luna, der føler det bedste ved jobbet er, når hun har en tilfreds kunde i stolen. 

Luna har i flere omgangen forsøgt at starte på gymnasiale uddannelser, og har også prøvet at arbejde med alt fra at stå i butik og restaurant til børnehave og skole. 

Jeg kunne godt lide omsorgen i at arbejde med børn, men det var ligesom ikke nok. Så jeg har brugt lidt tid på at finde ud af, hvad jeg skulle, siger Luna, der går meget op i, at fagligheden er høj hos Passion by Bjerring. 

Da jeg begyndte at søge på frisører fandt jeg ud af, at Passion by Bjerring er en af de bedste i byen, og Katrine vil virkelig gerne lære fra sig og er virkelig dygtig til det. Hun ser de helt små ting, og det håber jeg, at jeg også kan lære at gøre.

Lige nu ser Luna frem til, at hun kan begynde at lave farvebehandlinger  og dermed virkelig kan lave fine forandringer på kunderne. Hun skifter mellem salonen i Børkop og salonen i Fredericia, og det har også sine fordele, fordi hun dermed kan lære hele teamet at kende og få vejledning fra flere uddannede frisører, der har hver deres forcer at trække på. 

Jeg syne det er virkelig rart at føle, at vi er sammen om tingene og at vi hjælper hinanden. Man står aldrig alene, siger Luna. 

Luna bor sammen med sin kæreste og nyder at tage på ture, være i skoven og lave god mad, når hun holder fri. Det er vigtigt for hende at være nærværende med sine nærmeste. Som alle andre elever giver Luna rabat på sine behandlinger. Du kan i onlinebooking under Lunas billede se, hvor meget rabat du får, og hvilke behandlinger hun er klar til at give. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.