Top stylist

Lisa Sander

Lisa har mere end ti års erfaring som frisør, og hun bor i Horsens med sin mand og sine to drenge. Lisa har gået på frisørskole med Nicoline, som de fleste kunder hos PARK by PASSION nok kender, og efter to gange barsel og pasning af sine børn hjemme, har hun søgt til Passion by Bjerring for at udvikle sig indenfor sit fag. 

Dialog med kunden er vigtig for mig

Lisa har siden hun blev uddannet frisør for 10 år siden hele tiden sat en ære i at udvikle sig selv og sine teknikker, så hun hele tiden lærer nyt. Derfor føler hun også, at hun passer ind hos PARK by PASSION, hvor der er stort fokus på efteruddannelse.

– Jeg vil gerne give mine kunder den bedste oplevelse, og det får man ofte, når man har en god dialog inden man starter med at klippe eller farve. Lisa vil gerne have, at kunderne forlader salonen 100 procent tilfredse, så hun gør alt for at gøre dig tilfreds og tilpas både i salonen og med din nye frisure. 

Lisa har masser af humor og er smilende og ligetil. Hun går op i at stemningen i salonen skal være god, og det er vigtigt for hende at arbejde i et godt team. 

– Jeg er her, fordi der er stort fokus på efteruddannelse og konstant udvikling, og det er vigtigt for mig, ligesom det er vigtigt, at have kollegaer at sparre med. 

Når Lisa ikke står klar med saksen i salonen, så er hun mor for sine to drenge, og så nyder hun at dyrke motion og gå ture i naturen. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.