Top stylist

Kristina Holm

Kristina er nyuddannet frisør med den fireårige uddannelse. Hun har prøvet andre uddannelser, inden hun blev frisør, men føler nu, at hun er havnet på den helt rigtige hylde. Hun brænder for faget og for at levere et godt stykke arbejde.

– Det mest tiltalende ved et her fag er, at der er konstant udvikling. Man er aldrig færdig med at lære, for det kommer hele tiden nye teknikker og nye frisurer til. 

Elsker at eksperimentere

Kristina kan godt lide at eksperimentere med nye farver og frisurer. Men det hun går allermest op i er, at du som kunde forlader salonen med et kæmpe smil på læben. Uanset om du går ud med en helt ny frisure og farve eller bare har fået klippet spidserne.

– Det må gerne være sjovt og anderledes at sætte sig i stolen hos mig, men det vigtigste er at kunden er tilfreds. 

Man kan ændre folks udstråling

Kristina er glad og imødekommende, og det, der fascinerer hende er, at hun med sit arbejde med saks og farver har oplevet, at hun kan ændre folks udstråling og personlighed og dermed få det bedste frem i alle. Hun synes rådgivningen skal være i top, så man finder frem til det helt rette, og man også når man kommer hjem ved, hvad man skal gøre for at få det bedste ud af den nye frisure. 

Kristina H bor med sin kæreste i Børkop.

 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.