Top stylist

Kristina Gjersen

Kristina er uddannet hos PARK by PASSION og bestod sin svendeprøve i 2023 med ROS.  Sætter du dig i stolen ved Kristina, så møder du et smilende og behageligt menneske, der lytter meget til, hvad du ønsker dig, og forsøger at gøre dig helt tilfreds med dit nye eller normale look. Kristina er uddannet makeupartist og kan derfor trylle med makeuppen, hvis du skal til en stor fest eller giftes. 

Jeg synes det er rigtig sjovt at klippe

Kristina Gjersen stammer fra Svendborg, og i første omgang var hun sikker på, at hun skulle arbejde med makeup og styling. Hun tog derfor en uddannelse som makeupartist og var herefter selvstændig i København, hvor hun både har taget ud og lavet makeup ved bryllupper, men også har udfoldet sine evner på et mere uhyggeligt område med at lave uhyggelig makeup på skuespillere, der i en labyrint forskrækker de mennesker, der har lyst til at betale for et godt gys. 

– Da jeg var selvstændig og arbejdede for et brudestylingsfirma kunne jeg bare se, at dem, der var uddannet frisører, de kunne noget mere. Og så savnede jeg at have kollegaer og være en del af et team i stedet for bare at arbejde alene som freelance, fortæller Kristina. 

Derfor blev hun frisørelev hos Katrine Bjerring. 

Her virker rart og familiært

– Jeg synes, det er et rigtig godt sted med et godt team og et meget familiært miljø, og det er dejligt, at der er andre elever, så man har nogen at sparre med, siger hun. 

Kristina har også været meget med Katrine ude og lave makeup og hår ved shows og undervisning af andre frisører i Danmark. 

 – Jeg kan få alt det, jeg har brug for her, og lærer en hel masse, siger Kristina, der er særligt dygtig til de lange hår.  

Kristina bor i Smidstrup med sin kæreste.  

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.