Junior stylist

Kristina Gjersen

Kristina er 2. års elev, og sætter du dig i stolen hos hende, så møder du et smilende og behageligt menneske, der lytter meget til, hvad du ønsker dig, og forsøger at gøre dig helt tilfreds med dit nye eller normale look. Som 2. års elev klipper Kristina både mænd, børn og spidser på damehår, ligesom hun kan lave farvebehandlinger. Du får elevrabat, når du bestiller tid hos Kristina, der i øvrigt også er uddannet makeupartist og derfor kan trylle med makeuppen, hvis du skal til en stor fest eller giftes. 

Jeg synes det er rigtig sjovt at klippe

25-årige Kristina Gjersen stammer fra Svendborg, og i første omgang var hun sikker på, at hun skulle arbejde med makeup og styling. Hun tog derfor en uddannelse som makeupartist og var herefter selvstændig i København, hvor hun både har taget ud og lavet makeup ved bryllupper, men også har udfoldet sine evner på et mere uhyggeligt område med at lave uhyggelig makeup på skuespillere, der i en labyrint forskrækker de mennesker, der har lyst til at betale for et godt gys. 

– Da jeg var selvstændig og arbejdede for et brudestylingsfirma kunne jeg bare se, at dem, der var uddannet frisører, de kunne noget mere. Og så savnede jeg at have kollegaer og være en del af et team i stedet for bare at arbejde alene som freelance, fortæller Kristina. 

Hun har valgt at fortsætte sin uddannelse hos Passion by Bjerring. 

Her virker rart og familiært

– Jeg synes, det virker som et rigtig godt sted med et godt team og et meget familiært miljø, og det er dejligt, at der er andre elever, så man har nogen at sparre med, siger hun. 

Det tæller også, at salonen er kendt for at uddanne dygtige elever og at der bla. også er mulighed for at tage med Katrine ud, når hun underviser freelance. 

 – Jeg tror, at jeg kan få alt det, jeg har brug for her, og kan lære en hel masse, siger Kristina, der synes det er rigtig sjovt at klippe og endnu ikke har noget hun foretrækker fremfor noget andet. Det skulle da lige være de store opsætninger og makeuppen, som hun har en del erfaring med fra hun arbejdede med brudestyling. 

Kristina bor i Fredericia og bruger sin fritid sammen med sin kæreste, og så laver hun sjove stylinger på instagram med parykker, ligesom hun stadig laver makeup – både den pæne og den grumme og mere halloween-agtige.  

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.