Indehaver - Top stylist

Katrine Bjerring

Katrine er indehaver af Passion by Bjerring. Salonen i Børkop blev til virkelighed i 2012, da Katrines store drøm var at skabe en salon hvor faglighed og personlig vejledning er i højsæde.  Katrine har 19 års erfaring indenfor faget og har bl.a. været faglærer på frisørskolen i Kolding, lavet shows ved Fashion Week i København, deltaget i trendvision konkurrencer, udlært elever til faget og deltaget i masterclass kurser, både i ind- og udland. 

Katrine synes det er fedt hele tiden at dygtiggøre sig. Hun elsker nye udfordringer og arbejder også som freelance teknikker hos Frisørland. Katrine er klar med alle de nye klipninger og farvninger der passer dig. 

Katrine samler på tilfredse kunder

Indehaver af Passion by Bjerring Katrine Bjerring samler på tilfredse kunder. I 2012 startede hun sin egen salon i Børkop, og hun samler på tilfredse kunder. 

– Jeg startede egen salon, fordi jeg gerne ville kunne lave alt det, jeg drømmer om. Der er så meget kreativt i det her fag, siger Katrine, der blandt andet holder meget af at undervise både i sine egne saloner, men også som freelance teknikker hos Frisørland, hvor hun har udviklet et nyt undervisningskoncept til elever i saloner rundt omkring i landet. Herudover er hun en del af det kreative team hos Frisørland. 

Katrine har masser af faste kunder, og flere af dem kører gerne fra andre byer for at blive klippet af netop hende.  Anita Junker kommer fra Grejs, når hun skal klippes. Hun er “altid” blevet klippet af Katrine Bjerring. 

– Det er værd at køre for. Katrine er enormt kreativ. Hun følger meget med i, hvad der er på mode og hvilke farver, der er in. Jeg får lavet nyt hår hver gang. Jeg ser aldrig ens ud, og jeg stoler 120 procent på, hvad hun gør, siger Anita Junker, der sidder og nyder en cafe latte, mens hun bliver klippet i salonen.

God vejledning

Hun giver således Katrine frie hænder til at finde den frisure, der passer bedst til hendes ansigt, og selvom håret er kort, er der masser af muligeheder. Hun sætter pris på, at hun ofte går fra salonen med hår, der kan sættes på flere forskellige måder. 

– Jeg har aldrig prøvet, at jeg ikke syntes, det var godt. Jeg får også god vejledning i, hvordan jeg kan sætte det, og hvilke produkter, jeg kan bruge til mit hår, siger Anita Junker. 

Hun understreger, at hun nyder, at Katrine præsenterer hende for forskellige hårprodukter uden at presse for meget på, for at hun skal købe noget. 

– Her er rigtig god service, og så er stemningen altid god. Man kan også mærke, at personalet har det godt sammen, siger Anita Junker.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.