Indehaver - Top stylist

Katrine Bjerring

Katrine er indehaver af PARK by PASSION. Salonen i Børkop blev til virkelighed i 2012, da Katrines store drøm var at skabe en salon hvor faglighed og personlig vejledning er i højsæde.  Katrine har 19 års erfaring indenfor faget og har bl.a. været faglærer på frisørskolen i Kolding, lavet shows ved Fashion Week i København, deltaget i trendvision konkurrencer, udlært elever til faget og deltaget i masterclass kurser, både i ind- og udland. 

Katrine synes det er fedt hele tiden at dygtiggøre sig. Hun elsker nye udfordringer og arbejder også som freelance teknikker hos PARK. Katrine er klar med alle de nye klipninger og farvninger der passer dig. 

Katrine samler på tilfredse kunder

Indehaver af PARK by PASSION Katrine Bjerring samler på tilfredse kunder. I 2012 startede hun sin egen salon i Børkop, og hun samler på tilfredse kunder. 

– Jeg startede egen salon, fordi jeg gerne ville kunne lave alt det, jeg drømmer om. Der er så meget kreativt i det her fag, siger Katrine, der blandt andet holder meget af at undervise både i sine egne saloner, men også som freelance, hvor hun underviser andre frisører. Hun har også udviklet et undervisningskoncept til elever i saloner rundt omkring i landet. 

Altsammen fordi Katrine brænder for at undervise og se andre blive dygtigere og mestre faget bedre. Hun fokuserer generelt på udvikling. Både hos sig selv og hos andre. Og hun vil altid fokusere på, at du som kunde får et hår du er tilfreds med, men også at du gennem årene følger moden og alle de nye trends. 

Katrine har masser af faste kunder, og flere af dem kører gerne fra andre byer for at blive klippet af netop hende.  

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.