Junior stylist

Jorun Billesbølle

Jorun er 2. års elev, men allerede godt i gang med flere behandlinger. Jorun er glad og smilende, åben og imødekommende, og hun er meget ivrig efter at lære nyt og dygtiggøre sig i faget. 
Hvis du har lyst til at sidde model hos Jorun, så kontakt os og spørg, om hun mangler en model. 

Har altid drømt om frisørfaget

Jorun Billesbølle har aldrig været i tvivl om, at hun ville være frisør. Hun går op i hår og makeup, og har siden hun fik lov i konfirmationsalderen både farvet og klippet hår på sin søster og sine veninder. Så da hun fik færdiggjort skolen var spørgsmålet bare, hvor hun skulle finde en læreplads. 

Jeg elsker at lege med farver. Ens hårfarve kan bruges til at få personligheden frem, og det kan jeg rigtig godt lide, siger Jorun, der selv oftest har haft håret farvet i pangfarver. 

Går i morfars fodspor

Jorun stammer fra Fredericia. Hendes morfar har haft salon på Egeskovvej i Fredericia i 46 år og klipper i en alder af 75 år stadig faste kunder, så Jorun er nærmest født ind i frisørfaget. Hendes mor blev talt fra at gå ind i frisørfaget, men har hele sit liv også klippet venner og familie, og Jorun er ikke bange for at gå efter drømmen. 

-Jeg kan godt lide at snakke med mennesker og få deres livshistorier, så allerede efter første dag i salonen elskede jeg det. Min mor har altid sagt, at jeg skal følge mine drømme og gøre det, der gør mig glad, og jeg har virkelig været glad fra første dag her i salonen, siger Jorun. 

Hun valgte Passion by Bjerring blandt flere andre mulige lærerpladser fordi hun her kan få lov at prøve rigtig mange ting og føler, at med det store fokus på uddannelse og kurser, så kan hun blive rigtig dygtig til faget her. 

-Jeg får allerede lov at prøve en hel masse, og der er en god kemi mellem alle i salonen, så jeg føler mig rigtig godt tilpas, og jeg glæder mig til, jeg kan komme i gang med at få mine egne kunder.

Jorun glæder sig allermest til at hun får lov at farve hår og klippe kunderne, for hun vil så gerne finde de rette farver og frisurer til folk. Og foreløbigt er Jorun så begejstret for frisørfaget, at hun ikke vil afvise, at hun bliver i det lige så længe som sin morfar. 

-Hvis jeg får en lige så god karriere som min morfar har haft, så vil jeg gerne blive ved, til jeg er 75 år. 

Når Jorun ikke er på arbejde nyder hun at være sammen med venner og familie og eksperimentere med makeup og hår. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.