Top stylist - bestyrer Brejning

Helena Neimann

Helena er uddannet hos  Passion by Bjerring og bestod i 2020 sin svendeprøve med ROS. Helena er en meget kreativ pige, og tager gerne med Katrine ud og underviser andre frisører.  Helena er dygtig til sit arbejde og en udadvendt og smilende pige, der gør sit yderste, for at du skal føle dig tilpas i frisørstolen. Helena er bestyrer i salonen i Brejning . 

Forandringen fascinerer​

Helena Neimann fra Vejle startede som elev hos Passion by Bjerring i juli 2016 og er nu udlært, men fortsætter heldigvis i salonen. Og hun elsker sit arbejde. 

– Jeg har altid vidst, at jeg ville være frisør. Alle mine barbiedukker så forfærdelige ud. De blev farvet og klippet og krøllet, og det kan det hår dukkerne har, slet ikke holde til, smiler hun.

Katrine er innovativ ​

Selvom Helena vidste, at det var i frisørfaget hendes fremtid lå, tog hun dog ikke den direkte vej. Efter tre år på gymnasiet brugte hun yderligere tre år på at arbejde blandt andet i Legoland og rejse i østen, før hun var klar, til at gå efter drømmen om det fede hår. Men det er på ingen måde tilfældigt, at hun endte som elev hos Passion by Bjerring. 

– Jeg er her, fordi Katrine er den hun er. Hun er meget innovativ og går meget op i kurser, så jeg kunne se, at jeg kunne udvikle mig meget her, siger Helena.

Frie hænder er det bedste ​

Jeg kan godt lide at se udviklingen hos kunderne, og jeg elsker, at have med mennesker at gøre, siger Helena, der synes, at det allerbedste er, når kunderne giver hende frie hænder til at give dem det hår, der passer dem bedst. 

– De fleste vil helst have det, de plejer, men jeg er det helt rigtige sted, for Katrine og de andre ansatte er rigtig gode til at overbevise folk om, at noget nyt vil klæde dem, så jeg føler, at jeg her har lært meget om, hvordan man får kunderne til at stole på en, siger Helena.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.