junior stylist

Emilie Andersen

Emilie Andersen er 3. års elev, og arbejder efterhånden selvstændigt i salonen. Emilie stammer fra Tørring, men bor nu i Fredericia. Hun er også uddannet kosmetolog. Emilie er meget udadvendt og let at tale med, så du kan trygt sætte dig i stolen hos hende. Hun vil gøre alt for, at du får en god oplevelse. 

Jeg vidste tidligt, at jeg ville arbejde med skønhed

Emilie Andersen startede hos os som elev i  august 2022, og hun fandt sig hurtigt til rette. 

– Jeg vidste tidligt, at jeg ville arbejde med skønhed. Som 11-årig fik jeg mange problemer med acne, og gik derfor meget til kosmetolog, og der fik jeg lyst til selv at hjælpe andre med at blive smukkere, fortæller Emilie. Hun startede uddannelsen til kosmetolog i 2018, men da hun var færdig følte hun ikke, at hun var helt færdig med at uddanne sig. 

– Min mor har altid gået op i hår og makeup, og det smittede af på mig, så frisør virkede som et naturligt valg for mig, Jeg søgte hos Katrine, fordi jeg har hørt,  at hun uddanner de bedste elever. Jeg føler, at man får en fordel som elev her, fordi man kommer til at lære rigtig meget, siger Emilie Andersen. 

Åben og servicemindet

Emilie Andersen har siden hun var 14  arbejdet i en delikatesse i Tørring, hvor hun stammer fra, så hun er vant til kundekontakt. 

– Jeg kan godt lide at håndtere forskellige mennesker og få folk til at følge sig godt tilpas, siger Emilie, der er meget åben, smilende og udadvendt. 

 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.