Bestyrer - Top stylist

Christine Bo Jespersen

Christine Bo Jespersen er udlært hos Passion by Bjerring i 2014. Sætter du dig i stolen hos hende, møder du en glad, rar og smilende frisør, der vil gøre alt for, at du skal føle dig tryg. For Christine er det vigtigt, at have en god snak med kunden inden hun går i gang med klipning eller farvning, så der bliver forventningsafstemt, og kunden dermed kan gå tilfreds ud ad døren. Christine er omhyggelig, og hun brænder både for de gode klipninger og for at lave reflekser og balayage. Både børn, mænd og kvinder kan altså trygt lægge håret i hænderne på Christine. 

Det var bare frisør jeg skulle være

Christine har altid vidst, at hun ville arbejde med hår. 

-Jeg tror, at hvis du spørger min mor, så vil hun sige, at jeg har ville være frisør, siden jeg vidste, at man skulle være noget, siger Christine. 

Hun stammer fra Sønderborg og kom allerede i lære som frisør efter 9. klasse. Det vidste sig dog at være lige tidligt, nok selvom det var den rette hylde. 

-Alle mine veninder gik på gymnasiet og festede i weekenderne, og der skulle jeg jo op og arbejde. 

Så Christine stoppede sin læretid og flyttede til København, hvor hun levede et vildt ungdomsliv med arbejde og byliv. Men det varede ikke længe, før frisørfaget igen trak i hende. 

-Det var frisør, jeg skulle være. Det ER jo det, jeg er god til, siger hun. 

Savnede kollegaer

Så i 2012 blev Christine den første Katrine ansatte hos Passion by Bjerring, da hun blev elev i den allerførste salon i Børkop. Og efter to års læretid blev hun i 2014  udlært.

Siden har hun blandt andet fået tre børn og har også været selvstændig frisør med salon derhjemme, men efterhånden som hendes barsel denne gang lakkede mod enden, var hun ikke rigtig tændt på igen at arbejde alene. 

-Jeg har savnet at have nogle kollegaer at sparre med, og så fik jeg bare sådan en mavefornemmelse af, at Katrine ville ringe til mig. Og det gjorde hun så kort tid efter, hvor hun sagde, at hun havde en plan, siger Christine.  Hun var ikke svær at overtale til at blive bestyrer for Passion by Bjerrings nye salon i Fredericia og er dermed vendt tilbage til Passionfamilien, der er vokset noget, siden hun sidst var ansat. 

Christine glæder sig til at komme ud og få et voksenliv igen efter at have været på barsel, og hun glæder sig lige så meget til at få kollegaer  og ikke mindst at møde kunderne. For det er kontakten med dem, og det at gøre dem glade og trygge, der gør hverdagen som frisør til det helt rigtige for Christine. 

-Det er rart at kunne gøre folk glade. At man har fået en god snak, så kunderne går tilfredse fra salonen.  

Christine bor i hus i Fredericia med sin mand, tre børn og en hund, og det er det hendes fritid går med. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.