Bestil tid

Vælg salon her

NB! Mange møder op i den forkerte salon. Vær opmærksom på, hvilken salon du bestiller tid i.
Det står i den sms eller e-mail, du får, når vi bekræfter din tid.

Retningslinjer for besøg i vores saloner 

Opdateret 15/6 2021 

Vi har igen åben, men med en masse restriktioner, som du kan læse nedenfor. Følg løbende med her på vores hjemmeside og på vores facebookside, hvor vi hele tiden vil opdatere med nyeste restriktioner. Vi har JA-hatten på og er positivt indstillet på, at det nok skal glide let og smertefrit. Vi glæder os til at se jer.

 • Der er IKKE krav om mundbind, men du må selvfølgelig gerne bruge det, hvis du har lyst. 
 • Der skal ved besøg i salonerne kunne fremvises e af følgende:
 • En negativ covid-19 test, der er højst 72 timer gammel fra testtidspunktet. Både lyn og PCR-test kan bruges. Du kan hente app’en Coronapas til din telefon. Denne skal bruges til at vise os, om du har en gyldig test,  er vaccineret eller har haft corona. Coronapasset er gyldigt uden test, hvis du har haft for mindst 14 dage siden og højst 180 dage eller hvis du har fået første vaccination for over 14 dage siden. 
 • Kan du ikke fremvise gyldigt coronapas ved ankomst til salonerne, ser vi os desværre nødsaget til ikke at klippe jer. Vi bliver pålagt meget store bøder, hvis ovenstående ikke overholdes. Derfor kommer vi ikke til at gøre nogle undtagelser. 1. bøde koster 6000 kr. Anden bøde 12.000 kr. og tredje bøde 18.000 kr. 
 • Afbudsregler i en coronatid: Da coronapasset/test er et krav for at blive klippet, ser vi os desværre nødsaget til at tage 80 procent af betalingen for en klipning, hvis vi må opgive at klippe dig, fordi du ikke er forberedt med en test eller er vaccineret. Dette  da vi ikke kan give tiden til en anden pga. kravene om test. Derfor skal du melde afbud allersenest 12 timer før din tid, hvis ikke vi skal tage penge for din klipning selvom vi ikke klipper dig. 
 • Kravet om covidpas gælder ikke for: 1. Børn under 15 år. 2. Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en COVID-19 test. 3. Personer der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en COVID-19 test. 4. Kunder der kommer for at købe gavekort eller produkter. 
 • Der skal kunne holdes 1 meter afstand mellem hver siddende kunde. 2 meter, hvis man står op. 
 • Hvis du eller en i din familie er syge eller viser tegn på sygdom, så undgå venligst, at komme i salonen. Dette gælder også, hvis du har været i tæt kontakt med syge.  Sprit hænderne af når du kommer ind.
 • Rør ved mindst muligt, når du er i salonen.
 • Vi giver ikke håndtryk – hold i øvrigt god afstand.
 • Nys og host i dit ærme.
 • Minimer din færden i salonen. Følg din frisørs instrukser.
 • Vi sørger for ekstra rengøring og afspritning mellem hver kunde og vasker slag samt rengør sakse og kamme med ultraviolet lys.
 • Vi har desværre ingen sladderblade pga. smitterisiko, men medbring gerne selv. 
 • Ring, hvis du har spørgsmål – hellere en gang for meget end en gang for lidt. Vi vil gerne hjælpe.
 • En forælder er velkommen med et barn, der skal klippes, men husk, at man som forælder så skal kunne fremvise en negativ test eller være vaccineret. Ellers bedes alle komme alene,  så vi ikke bliver for mange i salonerne. 
 • Vi serverer kaffe, te og kakao i engangskrus.

Tips om tidsbestilling

Det er nu muligt at vælge tidsbestilling uden at man på forhånd skal vælge mellem elever eller uddannede frisører. Hold øje med priserne, når du vælger hvem, du vil have tid hos. Der er rabat hos eleverne. Læg også mærke til, hvilken salon du bestiller tid i.

Se mere i videoen her ved siden af.

Skift tid og bestil mellem saloner

I videoen her ved siden af viser Katrine dig, hvordan du kan bestille tid i vores online booking. Hun viser dig også, hvordan du kan skifte mellem vores tre saloner, så du kan finde en tid hos lige den frisør, du gerne vil klippes af. Katrine arbejder i både Børkop, Brejning og Fredericia, og hvis du vil klippes af hende, kan du nemt skifte mellem  salonerne i online-booking-vinduet, og finde en tid i den salon du ønsker.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.