Junior Stylist

Josefine Amstrup Borg

Josefine er vores yngste elev og er i primært i salonen i Børkop. Hun er 19 år, og har nærmest hele livet drømt om at blive frisør. Josefine er meget grundig og omhyggelig med sit arbejde og har stor fokus på at gøre kunderne glade. Du får rabat på alle behandlinger hos Josefine og har du lyst til at sidde model, så spørg, om hun mangler modeller.

Jeg er født frisør

19-årige Josefine Amstrup Borg stammer fra Vestjylland, og hun har nærmest hele sit liv drømt om at blive frisør. 

– Jeg tror, at jeg er født frisør. Jeg var kun 6-7 år gammel, da jeg lærte mig selv at lave franske fletninger på barbiedukkerne. Det var lidt svært med det hår, de har, fortæller hun. 

Josefines mor  har altid gået meget til frisør, og Josefine elskede at se de spændende nye frisurer hun kom hjem med og nød også at være med i salonen og se på det arbejde, der blev gjort ved morens hår. 

Jeg lavede også fletninger i mine kusiners lange hår, og når jeg var på fodboldlejr, så havde alle mine medspillere alle mulige fletninger, for jeg lavede hår på alle, siger Josefine. 

 

Søgte bevidst hos Passion

Hun følte sig dog lige ung nok til en lærerplads da hun var færdig med folkeskolen, så hun startede på handelsskolen, men før studenterhuen var i hus trak frisørfaget alligevel for meget i hende, og så gik hun på jagt efter den helt perfekte lærerplads. 

-Det var min mors frisør, der anbefalede Katrine, fordi hun havde været på flere kurser med hende og vidste, at hun var dygtig og lagde stor vægt på at uddanne elever, siger Josefine.
Så hun søgte helt bevidst til Passion by Bjerring, selvom det betød, at hun skulle køre og flytte for det. Efter en kort praktik i salonen skrev hun og Katrine en uddannelseskontrakt og i september 2019 begyndte Josefine som elev hos Passion by Bjerring. 

Josefine har arbejde både i Bilkas delikatesse og i receptionen hos en motorcykelforhandler, så hun har erfaring med kundekontakt. Noget hun virkelig er glad for. 

-Jeg kan godt lide, når kunderne går glade ud ad døren. Så bliver jeg selv glad, siger Josefine, der glæder sig til at forkæle kunderne i Børkop med lækkert hår. 

Når Josefine ikke er i salonen spiller hun fodbold og er sammen med vennerne, og så er hun en stor dyreven, der særligt er vild med hunde. Derfor har hun været frivillig hos Dyreværnet i Århus – noget der dog ikke er så meget tid til længere. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.