Junior stylist

Emma Strandberg

Emma Strandberg er 22 år og begyndte i september som 1-års elev hos Passion by Bjerring. Emma er glad og udadvendt og vil gerne give kunderne en god oplevelse, når de kommer i salonen. Hun spilder ikke tiden, og har travlt med at blive dygtigere indenfor frisørfaget. Emma vil være at finde i vores salon i Brejning. 

Jeg har sat hår siden jeg var helt lille

Emma Strandberg stammer fra Fyn, og har ifølge sit eget udsagn i hele sit 22-årige liv vidst, at hun ville være frisør.

-Det har jeg i hvert fald ville siden jeg var helt lille. Jeg har sat hår og leget frisør derhjemme så længe jeg kan huske. Jeg havde min egen lille kurv med ting ved håndvasken. 

Emma har også sat hår på veninderne, når nogen skulle konfirmeres – ja faktisk hver gang der har været en anledning til det. 

Hun tog en HG og har arbejdet med forskellige ting fra pædagogmedhjælper til butiksarbejde og fælles for alle hendes job har været, at hun har været i kontakt med mennesker. 

-Jeg vidste, at jeg ville arbejde med mennesker. Jeg er rimelig social og imødekommende, og jeg får energi af, at møde andre mennesker, siger hun.  

Glæder sig til at det bliver hverdag

Emma bor i dag i Hedensted, og hun nyder at være begyndt hos Passion by Bjerring, selvom alt er nyt. 

-Jeg kan godt lide, at det er en travl  hverdag og at der hele tiden sker noget nyt. Det er dejligt, at hver dag ikke er ens. 

Emma er allerede i gang med at lave bryn og vipper og har også haft sine første herre-model-klipninger. 

Jeg glæder mig til at jeg bliver dygtigere og kan få en hverdag her, hvor det bare kører. 

Når Emma ikke har travlt i salonen i Brejning, så kan hun lide at strikke og lave negle og tilbringe tid med familie og venner. Og så er hun gammel håndboldspiller, selvom det er lagt på hylden nu. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.